Om Rubin Medical

Velkommen til oss i Rubin Medical!

Rubin Medical er spesialist på diabetes – hovedsakelig type 1. Hver dag hjelper vi mennesker i Sverige, Danmark og Norge til å leve et godt liv med sin diabetes. Vi gjør dette ved å tilby førsteklasses verktøy og best mulig service tilgjengelig 24 timer i døgnet. Vår kundesupport er uslåelig.

Et av våre hovedprodukter er Animas Vibe insulinpumpe. Det er en teknisk enhet med svært høy ytelse, som kan kobles til Dexcom CGM-teknologi for kontinuerlig glukose-måling. Animas er en del av Johnson & Johnson Group og vi er stolte av å være en eksklusiv distributør i Skandinavia.
Et annet hovedprodukt er det frittstående CGM-systemet Eversense. Det er det eneste systemet for langsiktig CGM i verden. Senseonics har valgt oss som partner for Eversense i Sverige, Norge og Danmark.

Vi kommer snart til å lansere vår nye pumpe, Tandem t: slim X2, les mer her!

Som bruker får du det beste fra begge verdener: Det mindre selskapets personlige service og sikkerhet sammen med kvaliteten og kontinuerlig utvikling som kjennetegner et globalt ledende selskap. Rubin Medical AB har hovedkontor i Malmö. Vi er en del av det svenske børsnoterte Indutrade AB.