20 Nov 2023

GLOOKO – VIKTIG VARSEL
diasend begrensning

Glooko® har sendt ut følgende informasjon som vi ønsker at du skal få kjennskap til.
Vennligst merk at Rubin Medical kun formidler denne informasjonen som en tjeneste. Vi er ikke ansvarlige for Glooko og dets innhold. Hvis du har spørsmål, ber vi deg derfor kontakte Glooko®.

Kjære bruker,

Som du vet, vil overgangen fra diasend® til Glooko®, som startet for snart to år siden, nå gå mot slutten: diasend® vil ikke lenger være tilgjengelig i slutten av 2023.

Gjennom denne tiden har vi jobbet for å gjøre denne prosessen enklere for deg.

Til tross for denne overgangen fortsetter mange å bruke diasend®. Med tanke på følgende tidslinjer, sørg for at du bytter til Glooko®, så snart som mulig.

  • Den oktober vil de som bruker diasend® ikke lenger kunne laste opp dataene sine eksternt fra diasend® – applikasjonen eller diasend® Uploader, diasend® – Uploader vil ikke lenger kunne installeres og sky-til-sky-tilkoblinger vil ikke lenger være mulig.
  • Den 12. desember vil diasend® -brukere ikke lenger ha tilgang til sine diasend® -kontoer. Da vil du ikke lenger kunne se historiske data på diasend®.

Glooko® er kompatibel med nylig tilgjengelige enheter, inkludert nye blodsukkermålere, CGM-er, sky forbindelser, insulinpumper/penner og closed loop systemer. Finn den nyeste kompatibilitetslisten her.

For at du kan dra nytte av tjenestene våre uten avbrudd: nyligste funksjonaliteter, utvikling og kompatibilitet, anbefaler vi at du kun bruker Glooko® fra nå av.

Takk for forståelsen i denne overgangsfasen. Din støtte driver oss til kontinuerlig å forbedre løsningen vår, for å gjøre hverdagen din enklere.

For all hjelp, vennligst besøk vårt dedikerte hjelpesenter eller kontakt supportteamet vårt via e-post help@glooko.com.

Husk at Rubin Medical kun formidler denne informasjonen som en tjeneste. Vi er ikke ansvarlige for Glooko og dets innhold. Hvis du har spørsmål, ber vi deg derfor kontakte Glooko®.

Med vennlig hilsen,
Rubin Medical