Velkommen til en enklere hverdag

Insulinpumpen Tandem t:slim X2™ og Dexcom CGM er diabeteshjelpemidler som er utviklet for å gi deg en enklere hverdag og hjelpe deg med å ha det bedre. Sammen utgjør de et moderne system som kan oppdateres, og som ikke bare kan måle, men også forutse glukosenivået ditt, slik at insulindoseringen senere kan justeres automatisk.

Slik fungerer det

Systemet består av tre deler som fungerer sammen. En insulinpumpe, en CGM og et infusjonssett.

  1. Tandem t:slim X2 insulinpumpe forutser glukosenivået 30 minutter frem i tid og justerer automatisk insulindoseringen. Pumpen har  programvare som kan oppdateres, og et oversiktlig display.
  2. Dexcom CGM er en sensor som måler glukosenivået i vevsvæsken under huden. Sensoren sender informasjon til insulinpumpen hvert femte minutt, og displayet viser den aktuelle sensorverdien, om verdien beveger seg oppover eller nedover, og hvor raskt den gjør det. Sensoren, som har en tynn appliseringsnål, er vannbestandig og kan brukes i opptil 10 dager.
  3. Et infusjonssett består av en liten nål (plast eller stål) som plasseres under huden, og en slange som kobles sammen med reservoaret i pumpen. Det hudvennlige infusjonssettet fra Tandem finnes i flere utførelser, slik at det passer med din kropp og livsstil, og dine behov.
CONTROL-IQ – UNIK ALGORITME OG FUNKSJON

Automatiske justeringer for mer tid innen målområdet

Med Tandem t:slim X2 får du programvaren Control-IQ™ teknologi. Med data fra Dexcom CGM forutser systemet glukosenivået ditt 30 minutter frem i tid, og ut fra disse dataene kan insulinpumpen øke, redusere og pause insulindoseringen.

Hvert femte minutt får pumpen informasjon om verdien endrer seg, og korrigerer (automatisk) for å øke tiden i målområdet 3,9–10 mmol/l.

Som ytterligere hjelp for å unngå høye glukosenivåer kan systemet også gi deg automatisk korreksjonsbolus.

Les mer om Control-IQ teknologi
KALIBRERINGSFRITT SYSTEM

Du slipper å stikke deg i fingeren for å kalibrere

Systemet er kalibreringsfritt*, noe som betyr at du ikke trenger å stikke deg i fingeren for å vite glukosenivået før måltidsdose eller bekrefte sensorverdien din. Når du ikke trenger å bruke like mye tid på å kontrollere type 1-diabetesen din, får du mer tid til å gjøre andre ting som er viktige i livet ditt.

Tandem t:slim X2 insulinpumpe samarbeider med både Dexcom G7 og Dexcom G6 CGM

*Hvis glukosevarsler og CGM-verdier ikke stemmer overens med symptomer eller forventninger, bruk blodsukkermåling for å ta beslutninger om diabetesbehandling.

PERSONLIGE PROFILER

Skreddersy ut fra dine behov

Arbeide, sove lenge eller dra på fest? I tillegg til aktivitetsprofilene Søvn og Trening kan du stille inn seks forskjellige personlige profiler i Tandem t:slim X2-insulinpumpen din. Det kan for eksempel handle om en profil tilpasset for dager der du tar det rolig hjemme, er på fest eller arbeider. Snakk med behandleren din for å få råd om hvilke innstillinger som passer best for deg.

DEMOAPPEN t:simulator

Test pumpen i mobilen din

For deg som er i ferd med å få din første insulinpumpe, eller som har hatt en annen modell tidligere, finnes demoappen t:simulator™. Med appen kan du på en enkel måte gjøre deg kjent med grensesnittet og funksjonene i insulinpumpen.

Last ned t:simulator for iPhone

Last ned t:simulator for Android

Få mer nytte av diabeteshjelpemidlene dine

Det er viktig at du er fornøyd med infusjonssettet ditt. Prøv deg frem til riktig infusjonssett sammen med helseteamet ditt.

Det finnes flere smidige måter å bære insulinpumpen på. Du kan for eksempel velge å ha den i en belteklemme eller i en liten midjeveske.

Kommuniser med behandleren din gjennom Glooko

Via plattformen Glooko kan du dele dataene dine med helseteamet ditt, slik at dere kan følge opp behandlingsresultatene dine sammen. Glooko er et nettbasert verktøy og finnes også som mobilapp.