Vi hjelper mennesker til å få en tryggere og enklere hverdag

Rubin Medical tilbyr høyteknologiske hjelpemidler som er enkle i bruk, for behandling av diabetes type 1. Med vår høye tekniske og medisinfaglige kompetanse og produkter fra noen av verdens mest innovative produsenter, ønsker vi å bidra til bedre behandlingsresultater og en tryggere hverdag for en stor gruppe mennesker. Vi har i dag kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Vi har siden 2012 vært en del av det svenske børsnoterte konsernet Indutrade.

«Rubin-engasjementet» – vi gjør alltid vårt ytterste for brukeren

Vi vet hvor viktig det er for deg som bruker å ha en komplett og lett tilgjengelig kundeservice. Vi har derfor et tett samarbeid med diabetespoliklinikkene, og vi er ofte med når nye brukere skal begynne å bruke pumpen. Produktene våre forskrives alltid av helsepersonell. Du finner svar på mange spørsmål om produktene våre på hjemmesiden vår, og om nødvendig hjelper vi deg gjerne via telefon eller chat.  

Rubin Medical ble startet som en familiebedrift i 2003. Flere av oss som jobber hos Rubin Medical har vært her lenge, og helt siden selskapets oppstart har vi hatt med oss «Rubin-engasjementet». Vi skal alltid sette brukeren og den enkelte person i fokus og skal være en hjelpende hånd når vi trengs som mest. Vår visjon er å være det tryggeste valget innenfor diabetesbehandling.