Vi hjelper mennesker til å få en tryggere og enklere hverdag

Rubin Medical tilbyr høyteknologiske hjelpemidler som er enkle i bruk, for behandling av diabetes type 1. Med vår høye tekniske og medisinfaglige kompetanse og produkter fra noen av verdens mest innovative produsenter, ønsker vi å bidra til bedre behandlingsresultater og en tryggere hverdag for en stor gruppe mennesker. Vi har i dag kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Vi har siden 2012 vært en del av det svenske børsnoterte konsernet Indutrade.

«Rubin-engasjementet» – vi gjør alltid vårt ytterste for brukeren

Vi vet hvor viktig det er for deg som bruker å ha en komplett og lett tilgjengelig kundeservice. Vi har derfor et tett samarbeid med diabetespoliklinikkene, og vi er ofte med når nye brukere skal begynne å bruke pumpen. Hjertet symboliserer at det er i møte med mennesker vi kan utgjøre en virkelig forskjell.

Produktene våre forskrives alltid av helsepersonell. Du finner svar på mange spørsmål om produktene våre på hjemmesiden vår, og om nødvendig hjelper vi deg gjerne via telefon eller mail.  

Rubin Medical ble startet som en familiebedrift i 2003. Flere av oss som jobber hos Rubin Medical har vært her lenge, og helt siden selskapets oppstart har vi hatt med oss «Rubin-engasjementet». Vi skal alltid sette brukeren og den enkelte person i fokus og skal være en hjelpende hånd når vi trengs som mest. Vår visjon er å være det tryggeste valget innenfor diabetesbehandling.

En partner for verdensledende produsenter

Gjennom vårt gode renommé blant både brukere og helsepersonell har Rubin Medical blitt en attraktiv partner for verdensledende utviklere av diabeteshjelpemidler. Vi vil alltid kunne tilby de produkter som sammen gir den beste kombinasjonen av brukervennlighet og behandlingsresultat, uansett om det gjelder insulinpumper eller CGM-systemer.

Ved oppstarten i 2004 solgte vi en av de da mest avanserte insulinpumpene, Animas IR1200.

Den etterfølgende modellen Animas Vibe, var blant de første med integrert CGM-system i kombinasjon med fargeskjerm. Johnson & Johnson sluttet å produsere Animas i 2017.

I 2016 var vi først i verden med å lansere Eversense langtids CGM fra Senseonics. Eversense har forenklet hverdagen til mange som lever med diabetes type 1 gjennom en CGM bestående av sensor, sender og mobil app, der sensoren byttes ut to ganger i året.

Fra og med den 1. juni 2021 er det ikke lenger vi i Rubin Medical som distribuerer Eversense XL langtids CGM. Det er nå Ascensia Diabetes Care som har tatt over den globale distribusjonen.

Siden 2018 har vi samarbeidet med Tandem Diabetes Care som utvikler insulinpumpen Tandem t:slim X2™ med oppdaterbar programvare. Sammen med insulinpumpen Tandem t:slim X2 tilbyr vi Dexcom CGM, som er et av markedets mest avanserte system for kontinuerlig glukosemåling.