Christel, Senior Executive Administration/HR og kvalitetsansvarlig

Christel - Rubin Medical

Christel har kontroll

Christel, som er Senior Executive Administration/HR og kvalitetsansvarlig, begynte hos Rubin Medical for tolv år siden. I løpet av disse årene har hun sett selskapet vokse parallelt med sin egen rolle.

– Jeg har en bred rolle i Rubin Medical, og det gir meg innsyn i det meste som skjer i selskapet.

Hva er det beste med jobben din?

Det er at det er så mange som vil jobbe hos oss! Vi får mange søkere hver gang vi rekrutterer, og vi er virkelig attraktive for spisskompetansen i denne bransjen. Det er lett å finne medarbeidere, selv om det er en smal bransje. Alle vi tar inn har mye erfaring og vet nøyaktig hva de driver med.

Hvis du spør de som søker stilling hos oss om hvorfor de vil arbeide her, svarer de fleste at «dere jobber med med mennesker og har hjertet med dere i det dere gjør». Vi kaller det Rubin-ånden, og selv om den kan være vanskelig å beskrive, handler det egentlig om hvordan vi jobber og møter både brukere, helsepersonell og hverandre. Det er en veldig varm og hjertelig følelse i dette selskapet som man kjenner med en gang man kommer inn gjennom døren.

Det henger sikkert sammen med at vi jobber med ting som betyr så mye for kundene våre, og det preger oss. Alle medarbeidere, uansett hvilken rolle de har, har daglig kontakt med brukerne: Alle svarer i telefonen når det ringer. Det gjelder også meg, jeg har kontakt med sluttbrukeren hver dag siden jeg hjelper til med sentralbordet. Det gjør at jeg virkelig vet hvor viktig det vi gjør er for brukerne.