08 Apr 2024

Tandem t:slim X2 insulinpumpe + Dexcom G7 CGM = sant

Som det første insulinpumpesystemet i verden kan nå Tandem t:slim X2™ integreres med Dexcom G7. For alle med Type 1-diabetes innebærer det en enda smidigere og enklere hverdag.

Tandem t:slim X2 er markedets første insulinpumpe med programvare som kan oppdateres. Det innebærer at du som bruker kan få din insulinpumpe med ny programvare og nye funksjoner uten å bytte pumpe*.

Den nye programvaren gir deg nå muligheten til å bruke Dexcom G7.

Dexcom G7 – Neste generasjon CGM

Gjennom å spørre brukere av Dexcom G6 om hva som skulle ha lettet deres hverdag, har man designet Dexcom G7. Alt brukerne har elsket med Dexcom G6 er gjort bedre. Denne nye generasjonen CGM er en “alt-i-ett” sensor og sender, og ikke engang halvparten så stor som Dexcom G6. Oppvarmingstiden for sensorbytte er maksimalt 30 minutter (sammenlignet med to timer for Dexcom G6), noe som gir deg mer sensortid der systemet er aktivt og hjelper deg i hverdagen. Den måler i opptil 10 dager, er enklere å bruke, og bedre å ha på kroppen. Den er pålitelig og krever heller ingen fingerstikk for kalibrering**.

Nyheter med Dexcom G7:

  • ”Alt-i-ett” sensor og sender – smidig og enkelt.
  • 60 % mindre enn Dexcom G6 –mere bekvemt.
  • Ny applikator – enda enklere å applikere.
  • Opptil 30 minutter oppvarmingstid – mer tid med sensorverdier gir mer hjelp fra systemet.
  • 12 timer ekstra tid ved sensorbytte – mer fleksibel til å bytte sensor når det passer deg best.
  • Ny og forbedret app til mobil der du (og opp til 10 følgere via følgeappen) kan ser dine verdier.

 

«Alt som vi allerede elsket med Dexcom CGM har nå blitt enda bedre!»

-Rebecca Ridgeway- mammaen til datteren Ava.

Alt som kreves er en enkel oppdatering

Din insulinpumpe blir kompatibel med Dexcom G7 gjennom en enkel programvareoppdatering. For å oppdatere må du få en kode fra behandlingshjelpemidler og du må ha garantitid igjen på pumpen. Etter oppdateringen kommer systemet til å fungere med både Dexcom G6 og Dexcom G7. Det innebærer at du blant annet har muligheten til å bruke opp dine eksisterende Dexcom G6 sensorer før du går over til Dexcom G7. Den nye oppdateringen innebærer også andre forbedringer i pumpens eksisterende funksjoner. Rubin Medical er eneste distributør av Dexcom G7 til Tandemsystemet.

Nå er vi i gang med å informere helseforetak og Behandlingshjelpemidler om den nye oppdateringen.

Om du ikke allerede har insulinpumpesystemet Tandem t:slim X2 med Dexcom så finnes det ingen grunn til å vente. Mer informasjon om insulinpumpesystemet finner du på vår hjemmeside som oppdateres fortløpende.

Pressemeldingen i sin helhet kan du lese her:

https://www.businesswire.com/news/home/20240115606690/en/A-Powerful-Alliance-Dexcom-G7-Now-Connects-to-Tandem-tslim-X2

*Programvareoppdatering gjelder forutsett at det er innenfor garantitiden. Regionale forskjeller angående tilgjengelighet på Dexcom G7 kan forekomme.
**Om blodsukkervarsler og CGM avlesninger ikke stemmer med dine symptomer eller forventninger bruk en blodsukkermåler for å ta riktig behandlingsbeslutning for deg.