01 Jun 2021

Viktig informasjon til deg som bruker Eversense XL langtids CGM

Rubin Medical distribuerer Eversense XL langtids CGM i Norge etter en distribusjonsavtale med den amerikanske produsenten Senseonics. Seneonics har besluttet å omorganisere sin virksomhet noe som innebærer at den globale distribusjonen av Eversense XL skal håndteres av Ascensia Diabetes Care.

Rubin Medicals distribusjonsavtale kommer derfor ikke å fornyes når avtaletiden går ut. Distribusjonsrettighetene for Norge kommer å bli tatt over av Ascensia fra og med 1. juni 2021.

Rubin Medical er stolte og glade over reisen vi har gjort sammen med Senseonics med Eversense XL. Nå overleverer vi med varme hender over ansvaret til Ascensia som for ansvaret for all kundekontakt og vi er overbevist om at det blir en sikker og trygg overgang.

For de som bruker Eversense XL innebærer dette at fra 1. juni 2021 er det Ascensia som har annsvaret for all kundekontakt. Deres kunde support kan nåes på telefon (+47) 67 12 28 00 eller på epost eversense.no@ascensia.com.

Med fokus fremover

Rubin Medical har alltid brukeren i fokus når vi velger de beste og mest innovative produktene på markedet. Nå fortsetter vi å fokusere på den avanserte insulinpumpen t:slim X2™ fra Tandem Diabetes Care som er enkel å bruke. Det er den første insulinpumpen der man enkelt kan oppdatere programvaren. Sammen med Dexcom G6 CGM danner den et system som forenkler diabetespasientenes hverdag og hjelper dem få bedre kontroll over sin diabetesbehandling.

Har du spørsmål er du som vanlig velkommen til å ta kontakt med oss på 480 80 830 eller epost post@rubinmedical.no