02 Jun 2020

Du som har en Animas insulinpumpe – nå må du bytte

Animas insulinpumpe

Du som har en Animas insulinpumpe – nå må du bytte
Vi har tidligere informert om Johnson & Johnson, Animas sine eiere, har sluttet å produsere insulinpumpen Animas Vibe samt alt tilbehør og forbruksmateriell. De reservoarene som finne på markedet i dag har siste forbruksdag 1. juli 2020, etter det får de ikke benyttes. Vi ber derfor deg som har en Animas Vibe å kontakte din klinikk så fort som mulig for å få hjelp til å bytte pumpe. Etter den 1. juli kommer du ikke lenger kunne bruke din Animas Vibe.

Bytt til en t:slim X2 insulinpumpe fra Tandem
Vi vet at dette påvirker deg som har en Animas insulinpumpe i dag, men utviklingen har gått fremover og vi hos Rubin Medical anbefaler et bytte til t:slim X2 fra Tandem. Siden lanseringen i august 2018 har mange Animas brukere byttet til t:slim X2 og tilbakemeldingene er veldig positive. t:slim X2 oppfattes av brukerne som lett å bruke og lett å lære seg.

En avansert insulinpumpe som er enkel å bruke
En av de største fordelene med t:slim X2 sammenlignet med andre pumper er at man oppdatere programvaren. Det betyr at nye funksjoner enkelt kan implementeres i pumper som allerede er i bruk. Man behøver ikke vente til garantitiden på fire år går ut før man kan ta del i den kontinuerlige utviklingen.

Flere unike fordeler med t:slim X2 fra Tandem:

  • Basal-IQ holder kontroll på dine glukosenivåer uten kalibrering
  • Oppdaterbar programvare – alltid siste nytt
  • Brukervennlig berøringsskjerm i farger
  • Integrert med CGM systemer fra Dexcom
  • Oppladbart batteri
  • Robust skall i aluminium

LES MER OM INSULINPUMPEN Tandem t:slim X2 

Har du spørsmål om pumpebytte ta kontakt med din diabetesklinikk. Har du spørsmål om t:slim X2, kontakt oss hos Rubin Medical så forteller vi mer.