Tandem t:slim X2
Designet for fremtiden

Den eneste insulinpumpen med oppdatert programvare og berøringsskjerm i farger.


Användare Rubin Medical insulinpump

Designet
for fremtiden

Vi på Rubin Medical er stolte av å presentere t:slim X2. Det er den nyeste og kanskje den mest sofistikerte insulinpumpen, og for brukeren tilbyr den en rekke nye muligheter. Tandem Diabetes Care er et innovasjonsdrevet firma som løpende utvikler nye smarte funksjoner, og med t:slim X2 tilbyr man markedets første insulinpumpe med mulighet for å oppdatere programvaren. Man kan enkelt laste ned forbedringer i systemet eller til og med få tilgang til nye og kommende funksjoner som Basal-IQ og Control-IQ. Man slipper problemet med at pumpen blir umoderne, man bare oppdaterer den med den nyeste funksjonen via en PC i samråd med helsepersonell

t:slim X2 gir brukeren unike muligheter til å optimalisere insulintilførselen etter brukerens personlige forutsetninger og behov. Pumpen doserer insulin i små doser kontinuerlig døgnet rundt (basaldosen), på samme måte som bukspyttkjertelen. I den personlige profilen kan man enkelt stille inn basaldosen, insulinfølsomheten, karbohydratfaktoren og blodsukkermålet. Man kan ha opptil 6 forskjellige personlige profiler i pumpen og disse kan igjen ha 16 forskjellige tidssegmenter. Dette gjør at man kan finjustere insulinbehandlingen til mange ulike tilfeller.

Unike fordeler:

 • Programvare som enkelt kan oppdateres
 • t:slim X2 har alltid de nyeste funksjonene

Designet
for brukeren

En insulinpumpe bør være så intuitiv at den automatisk blir brukt riktig. t:slim X2 er designet med brukervennlighet i fokus og har derfor en oversiktlig og selvinstruerende berøringsskjerm i farger, som på en smarttelefon eller nettbrett. Pumpen er ikke større enn et kredittkort og med all teknikken er den ikke tykkere enn 1,5 cm. Dette gjør at man kan bære pumpen så diskret som man vil, i de klærne man ønsker.

INSTRUKSJONSFILM

Med sin smarte berøringsskjerm er t:slim X2 brukervennlig uansett om man er førstegangsbruker eller tidligere har hatt annen pumpe. Man stiller enkelt inn måltidsdoser (bolus). Man får hjelp av boluskalkulatoren for å beregne behovet for insulin basert på gram karbohydrater og blodsukkernivå. Man kan dessuten enkelt velge å dosere hele mengden direkte eller dele den opp og dosere den over tid (forlenget bolus). Kalkulatoren i pumpen hjelper deg også med å legge sammen de ulike karbohydratene i et sammensatt måltid. Unikt for t:slim X2 er at boluskalkulatoren også kan bruke den siste sensorverdien for å beregne dosen (forutsatt at man har en aktiv CGM måling).

Unike fordeler:

 • Berøringsskjerm i farger
 • Brukervennlig
 • Liten

Rubin medical användare t:slim

Med t:slim er det mulig å
dosering svært nøye.
Marianne Bo Friis Les mer

Med følgesvennsfunksjonen kan slektningene dine
Spor dine eksterne verdier via smarttelefonen

Pumpen er vanntett, så du trenger ikke
bekymre deg om det skal bli vått

rubin medical tandem t slim x2

Designet
for holdbarhet

Dette er en insulinpumpe som står for holdbarhet på mange forskjellige måter. Den har en programvare som kan oppdateres med nye funksjoner, den har et robust skall i aluminium som gjør at den kommer til å se ny ut lenge og man slipper å bytte batterier som er en stor besparelse for miljøet. Det innebygde oppladbare batteriet bruker en standard USB kabel som man kan lade fra vegglader eller ledige USB porter (f.eks. PC). Kapasiteten til batteriet er opptil en uke og pumpen kan til og med brukes under lading. t:slim X2 er konstruert for å kunne brukes hele døgnet i flere år og for å kunne være med på turer, trening og alt annet som hører til et aktivt liv.

Insulinpumpen har et robust skall i aluminium, display i medisinsk klassifisert glass med en beskyttende kromlist rundt. t:slim X2 tåler vann, så man trenger ikke bekymre seg om den tilfeldigvis skulle bli våt. Pumpen er utformet slik at insulinreservoaret utgjør en del av pumpens glatte bakside. Inne i reservoaret er deten pose som rommer hele 300 enheter med insulin. Dette designet muliggjør en stor insulinmengde på tross av pumpens lille størrelse. Reservoaret byttes hver tredje dag. Insulinet doseres med høy presisjon via Tandems unike Micro Delivery System.

Unike fordeler:

 • Innebygget oppladbart batteri
 • Robust skall i aluminium
 • Rommer 300 enheter insulin

Designet
for samarbeid

t:slim X2 er den eneste insulinpumpen som er integrert med det anerkjente CGM systemet Dexcom G5 og kommende versjoner. Foruten å måle glukoseverdiene gir systemet brukeren informasjon om verdiene forandrer seg og i hvilken hastighet verdien forandrer seg. Det finnes til og med en mulighet for å lese av og følge glukoseverdiene via smarttelefon. Pumpens innebygde Bluetooth muliggjør speiling av CGM informasjonen til en smarttelefon. t:slim X2 er kompatibel med analyseprogrammet diasend® slik at oppfølging mellom bruker og helsepersonell skal være så bra og enkel som mulig

Unike fordeler:

 • Integrert med Dexcom CGM systemet G5
 • Kompatibel med diasend®
 • Følgefunksjon for pårørende og venner

Rubin medical t:slim samarbete

rubin medical tandem t slim x2

Designet
før trygghet

Brukerne må kunne stole 100 % på hjelpemidlene de bruker. t:slim X2 har innebygget mange sikkerhetsfunksjoner for å hindre feilbruk. Hvis man trykker feil på pumpen vil skjermen automatisk slåes av. Pumpen har innebygget trygghetsalarm som varsler hvis insulintemperaturen er under 2 °C og over 37 °C for å sikre at insulinet er mest mulig effektivt. Hvis man bruker Dexcom G5 og fremtidige versjoner, kan man ta behandlingsbeslutninger på sensorverdiene. Med følgefunksjonen kan man også la pårørende følge verdiene fra avstand via smarttelefon. For brukerens trygghet finnes Rubin Medicals telefonsupport døgnet rundt hele året.

Unike fordeler:

 • Med CGM kan man ta behandlingsbeslutninger på sensorverdiene
 • Temperaturalarm på insulinet

Oversikt funksjoner

t:slim X2 er opptil 38% mindre enn andre pumper, men den er full av flotte funksjoner:

 • Kan inneholde opptil 300 enheter
 • Micro-Delivery® Teknologi
 • Touchscreen med fargeskjerm
 • Kompatibel med diasend
 • Oppdater programvaren via datamaskin
 • Standard micro USB-tilkobling
 • Vanntett
 • Slitesterk aluminiumkonstruksjon
 • Oppladbart batteri
 • Innebygd Bluetooth

INFORMAsjONSHEFTE

Brukerveiledning

Overlegen oversikt

Med Dexcom får du en klar oversikt.

 1.  Man får påminnelser når sensorverdien er høyere eller lavere enn de personlige grenseverdiene.
 2. Fargekodet trendkurve som gjør at man enkelt kan oppdage trender. Man kan se kurven 1, 3, 6, 12 og 24 timer bakover i tid.
 3. Med Dexcom G5 kan man ta behandlingsbeslutninger uten å ta fingerstikk.
 4. Trendpilen viser hvor verdien er på vei slik at man kan handle i rett tid. 5. Mengden insulin i kroppen vises også slik at man kan dosere riktig.

LAST NED DEMOAPPEN

Enten du er klar for en ny pumpe, eller hvis du bare vil teste Tandems enkle berøringsskjerm på mobilen din, kan du gjøre det i vår demo-app.

t:simulator er en gratis applikasjon til smarttelefoner der man kan teste og lære seg å bruke funksjonene i t:slim X2. Man kan også la pårørende og venner prøve appen slik at man kan lære pumpen å kjenne. Hvis man lar «Funksjonstips» være på, får man t:slim X2s viktigste funksjoner demonstrert og forklart for at man skal få en så enkel start med bruk av pumpe som mulig.

Laste ned t:slimulator for iPhone:

download t:simulator app rubin medical

Laste ned t:slimulator for Android:

download t:simulator app rubin medical google play

Få mer ut av din t:slim X2

t:slim X2 + Dexcom G5 Mobile = SAP

SAP står for Sensor Augmented Pump, som innebærer at CGM er integrert i pumpen. T:slim X2 og Dexcom G5 Mobile er et slikt system. For å kunne se trendgrafer, trendpiler og glukoseverdier i t:slim X2 må en sensor og en sender appliseres på kroppen. Senderen sender kontinuerlige glukoseverdier til pumpen hvert 5. minutt. Man kan se om glukoseverdiene er på vei opp eller ned og hvor raskt det går. Man kan enkelt justere behandlingen på bakgrunn av denne informasjonen på pumpens skjerm.

Man ser kontinuerlig den aktuelle sensorverdien og informasjon om aktivt insulin (IOB). Man velger selv tidsperiode for trendgrafen for eksempel siste timen eller siste 24 timer. Pedagogiske trendpiler og grafer i forskjellige farger viser hvor glukoseverdiene er på vei og hvor raskt. Fargene (orange, hvitt og rødt) gjør det lett å tolke informasjonen på skjermen. Siden sensorverdien automatisk overføres til boluskalkulatoren kan man raskere og enklere sette en bolusdose. Man får også varsel basert på personlig innstilte grenseverdier. Man kan velge mellom lyd og vibrasjon på varslene.

Informasjon i pumpen:

 • Aktivt insulin (IOB)
 • Aktuell sensorverdi
 • Automatisk overført sensorverdi til boluskalkulator
 • Retning på trendpil
 • CGM trendgraf

Følg opp dine verdier med diasend®

Diasend® er det mest brukte systemet for digital interaksjon mellom bruker og helsepersonell. Både t:slim X2 og Dexcom G5 er kompatible med diasend®. Etter å ha lastet ned diasend®s programvare til din datamaskin bruker man pumpens USB tilkobling for å laste opp informasjonen i pumpen. Informasjonen blir da synlig for helsepersonell som sammen med brukeren kan analysere, diskutere og forbedre behandlingen.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe deg, vennligst kontakt oss