18 Mar 2020

t:slim X2 – nå med Basal-IQ teknologi

Nå er den banebrytende Basal-IQ teknologien tilgjengelig sammen med insulinpumpen t:slim X2. Basal-IQ teknologien er en nyhet som minimerer risikoen for lavt blodsukker og forenkler hverdagen. Systemet kan forutse blodsukkernivået ditt mens du trener, jobber eller sover, og ved behov pauser og gjenopptar pumpen basaldoseringen helt automatisk. Fordi t:slim X2 er integrert med CGM-systemet Dexcom G6 trenger du heller ikke stikke deg i fingeren for kalibrering.*

Unike fordeler med Basal-IQ teknologien

  • Forebygger lavt blodsukkernivå
  • Reduserer bekymring for lavt blodsukker
  • Reduserer risikoen for rekyleffekt
  • Enkelt å lære og lett å bruke
  • Krever ingen kalibrering*

Slik fungerer Basal-IQ teknologien

Basal-IQ teknologien kan forutse blodsukkernivået 30 minutter frem i tid. Hvis det forventes at blodsukkernivået skal synke til under 4,4 mmol/l, eller hvis sensorverdien er 3,9 mmol/l eller lavere, setter pumpen automatisk basaldoseringen på pause. Doseringen gjenopptas deretter så snart blodsukkernivået begynner å stige igjen.

rubin medical graf NO

 

For deg som allerede har en t:slim X2 er Basal-IQ tilgjengelig som en enkel programvareoppdatering via PC. For mer informasjon, snakk med din behandler eller ta kontakt med oss på +47 480 80 830 eller post@rubinmedical.no. Les mer om Tandems Basal-IQ-teknologien i t:slim X2 her.

*Hvis glukosevarsler og CGM-verdier ikke stemmer overens med symptomer eller forventninger, bruk blodsukkermåling for å ta beslutninger om diabetesbehandling. Basal-IQ teknologien gjør livet med diabetes enklere, men erstatter ikke aktiv egenpleie.