14 Sep 2021

Ny hjemmeside! Nå blir det lettere å finne informasjonen du leter etter

Velkommen til vår nye hjemmeside! For oss hos Rubin Medical er det viktig at du lett skal finne den informasjonen du leter etter. Derfor har vi tatt utgangspunkt i deg og andre besøkende når vi har utviklet vår hjemmeside.

For deg som skal velge ny insulinpumpe
Har du eller en pårørende nylig fått diagnosen diabetes type 1 og skal velge insulinpumpe? Vi vil hjelpe deg med å gjøre et valg som passer deg. Her kan du lese om insulinpumpen
t:slim X2™ fra Tandem. Pumpen finnes med enten Basal-IQ™ eller Control-IQ™ teknologi for å optimere din behandling. Sammen med Dexcom G6 CGM får du et kalibreringsfritt* system som er utviklet for å forenkle hverdagen og hjelpe deg til å føle deg bedre.

Du er sikkert også nysgjerrig på hva andre personer med diabetes type 1 har valgt og hvordan de lever sine liv. Vi har intervjuet brukere i ulik alder og med ulike interesser. Her forteller de om hvordan valget av insulinpumpen t:slim X2™ fra Tandem har gjort en forskjell for dem.

For deg som allerede bruker våre produkter
Alt vårt informasjonsmateriale i form av instruksjonsfilmer, brukerveiledninger og brosjyrer har vi samlet under menyen «Hjelp og informasjonsmateriale». Her kan du lett finne det du leter etter ved å bruke filterfunksjonen. Vi har også samlet noen av de vanligste spørsmålene for at du raskt skal få svar på det du leter etter.

For deg som er helsepersonell
Det gjør det lettere å ha all informasjon på et sted. Under menyen «Helsepersonell» har vi samlet informasjonsmateriale som gir deg utfyllende kunnskap om våre produkter. På hjemmesiden finner du også introduksjonsfilmer, sjekklister, hurtigguider og brosjyrer som du kan bruke i møte med dine pasienter.

Tips og triks
Fortsett å besøke vår hjemmeside! Her finner du ikke bare aktuell informasjon, men også tips og triks som gjør livet lettere med diabetes type 1. Følg oss også på sosiale medier for å få med deg de nye pasienthistorier og siste nytt.

Facebook
Instagram

Finner du ikke det du trenger? Nøl ikke med å ta kontakt med oss!

*Hvis glukosevarsler og CGM avlesninger ikke stemmer med symptomer eller forventninger, bruk en blodsukkermåler for å ta behandlingsbeslutninger.